Barış Pınarı'nda son durum ne? Tel Abyad ile Rasulayn'a obüs atışı

Barış Pınarı'nda son durum ne? Tel Abyad ile Rasulayn'a obüs atışı

Barış Pınarı Harekatı'nın 5'inci gününde, TSK ve SMO kuvvetlerinin Fırat'ın doğusundaki hakimiyet alanı daha da genişledi. Peki, Barış Pınarı Harekatı'nda son durum ne? Tel Abyad ile Rasulayn kırsalındaki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vurulurken bölgeden dumanlar yükseliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), Suriye Milli Ordusu ile Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ'a karşı yürütülen harekat kapsamında Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Rasulayn ile Tel Abyad'daki terör mevzileri ateş altına alındı.

Tel Abyad ile Rasulayn kırsalındaki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vurulurken bölgeden dumanlar yükseliyor. Kentteki çatışma sesleri Ceylanpınar ve Akçakale'den de duyuluyor.

19-10/13/ana-manset-2-1570957759.jpg

SULUK TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

Öte yandan Suriye-Türkiye sınırındaki Tel Abyad ilçesinin güneydoğusundaki Suluk belde merkezi, harekat kapsamında YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı.

Suriye Milli Ordusu askerleri, belde merkezinde kontrolü sağladı.

ŞANLIURFA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN