Barzani'den Ankara'ya kritik ziyaret

Barzani'den Ankara'ya kritik ziyaret

Reuters, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'nin yarın Ankara'ya geleceğini aktardı. Musul operasyonu ve bölgedeki kritik gelişmeler ziyaretin ana gündem maddesini oluşturacak.

Kuzey Iraklı Kürt yetkililere dayandırılan haberde, Barzani'nin yarın Ankara'da Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da görüşeceği belirtildi.

Barzani'ni ziyaretinde Erbil-Ankara ilişkileri, Musul operasyonu ve IŞİD'le mücadele konularının yanı sıra Kuzey Irak'taki Başika Kampı'nda bulunan Türk askeri varlığının ele alınması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN