Başakşehir'in galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Başakşehir'in galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantep FK ile evinde karşılaşan Medipol Başakşehir, sahadan 2-1'lik skorla ayrıldı. İstanbul ekibinin bu yenilgiyle birlikte ligdeki galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Süper Lig'de istediği başarıları elde edemeyen Başakşahir, ligin ilk 4 haftasında galibiyet hasreti çekerken, son 4 haftada da 3 puan alamadı.  

Evinde ağırladığı Gaziantep'e 2-1 mağlup olan İstanbul ekibinin, tek golü 56'da Crivelli'den geldi. Konuk ekibin galibiyet golleri ise 44'te Mirallas ve 74'de Muhammet Demir'den geldi. 

Bu sonuçla 15 puanda kalan Medipol Başakşehir, ligde 12. sırada yer aldı. Gaziantep ise 18 puanla 6. sıraya yükseldi. 

basaksehir2.jpg

İLK 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Mert, Rafael, Mehmet Topal, Ponck, Deniz Türüç, Azubuike, İrfan Can, Chadli, Crivelli, Gulbrandsen, Demba Ba

GAZİANTEP FK: Günay, Djilobodji, Tosça, Kana Bıyık, Güray, Vetrih, Olkowski, Mirallas, Maxim, Kenan Özer, Muhammet Demir

basaksahir1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN