Başkan Böcek'in uyandırıldığı iddialarına yalanlama

Başkan Böcek'in uyandırıldığı iddialarına yalanlama

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 'uyandırıldığı' iddialarını yalanladı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği ancak 'uyandırıldığı' haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Hastane yetkilileri, Başkan Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiğini, sağlık durumunda kötüye giden bir durumun bulunmadığını belirtti. 

UYANDIRILDIĞI İDDİASI YALANLANDI

Cihaza bağlı olan Böcek'in, "Uyandırıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ve şu an için uyandırılmasının söz konusu olmadığı vurgulandı.

Böcek'in sağlık durumunun geçen haftaya göre çok daha iyi olduğu, farklı olarak sadece ECMO cihazından ayrıldığı kaydedildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada da, ''Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir gelişme yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak devam etmektedir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs tanısı konulduktan sonra tedaviye alınan ve 36 gündür hastanede olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in bugün uyandırıldığı iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN