Trabzonspor'da Şota dönemi bitti. Kulüp, futbol takımı teknik direktörü Şota Arveladze ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.
Trabzonspor'da Şota dönemi bitti. Kulüp, futbol takımı teknik direktörü Şota Arveladze ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, asgari ücret komisyonunun 1 Aralık'ta toplanacağını açıkladı. “Asgari ücret 1 Ocak 2016 itibariyle 1300 lira olacak" dedi.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Partide yöntem ve yönetim değişikliği gerektiğini belirten Balbay, hedefinin CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.
"25 Aralık kumpas" davası kapsamında, müşteki sıfatıyla yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile MİT Müsteşarı Fidan'ın ifadelerine başvurulması istendi.
Yozgat'taki Hayri İnal Konağı ziyareti sırasında orada çalışan kadınları başörtülü olması nedeniyle sosyal medya hesabından eleştiren oyuncu Melek Baykal eleştiri oklarına hedefi olmasının ardından çark etti. Baykal, yazılı bir açıklamayla özür diledi.
Hakkari Yüksekova'daki terör saldırısında şehit olan astsubay üstçavuş Erdem Ertan için Ankara'da Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Törene Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da katılarak şehit askerin ailesinin acısını paylaştı.
Hakkari Yüksekova'da İkiyaka Dağları ve Doski Vadisi'ni teröristlerden temizleyen Mehmetçik, ilk karın düşmesinin ardından Kuzey Irak'a kara harekatı için hazırlıklara başladı. Karda takibin kolay olması nedeniyle komando birliklerine 'hazır olun' talimatı verildi.
Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, imam hatip lisesi öğrencisi Muhammet Ubeyd Aytekin, kendi imkanlarıyla ürettiği arabayı tanıttı. Akülü olan ve USB girişiyle takılan flaş bellekteki program sayesinde çalışan araba projesi TUBİTAK’a gönderilecek.
İstanbul Kumkapı'da para yatırmak için gittiği postanede sırada bekleyen Senegal uyruklu Seydou Nourou Kente dört kişinin saldırısına uğradı. Senegalli Kente'yi postanenin 3. katından aşağıya atan saldırganlar polis tarafından yakalandı.
AK Parti'den Mardin milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı, babası eski bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez'den hizmet bayrağını devraldı. Çankırı "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum. Bölgedeki kadınların en büyük arzusu terörün bitmesidir" açıklamasında bulundu.
Temeli 6 Ağustos 2013'te atılan Cumhuriyet tarihinin en büyük cami projesi Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Paralel Devlet Yapılanması tarafından açıkça tehdit edildiğini açıkladı. Bakanlıkta görüştükleri Paralel Devlet Yapılanması'nın dershane sektöründeki temsilcilerinin, kendisine net bir şekilde, "Bundan vazgeçmezsen seni rezil ederiz, vazgeçersen seni vezir yaparız. Bu kadar güçlüyüz. Devleti zaten biz yönetiyoruz. İstediğimiz her şeyi yaptırıyoruz" dediklerini aktardı.