Başsavcı: Soruşturmalar tavizsiz devam edecek

Başsavcı: Soruşturmalar tavizsiz devam edecek

Ankara Başsavcısı Harun Kodalak, KPSS soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda 23 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldığını 21 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Başsavcı soruşturmalardan hukuk çerçevesinde hiç bir şekilde taviz verilmeyeceğini belirtti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, "Kişilere ve suç örgütlerine karşı açılmış bulunan ya da gelecekte açılacak olan soruşturmalarımız, değişen hiç bir durum ve koşuldan etkilenmeksizin ve hiç bir taviz verilmeksizin, hukuk kuralları çerçevesinde sonuna kadar yürütülecektir" dedi.


Kodalak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nca, KPSS soruşturması kapsamında düzenlenen 4. operasyonda 23 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldığını, 21'inin gözaltına alındığını bildirdi.


Şüphelilerden 15'inin İstanbul, 8'inin Ankara'da ikamet ettiğini, Ankara'da yaşayan 2 zanlının arandığını kaydeden Kodalak, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti yasalarının suç saydığı eylemleri işleyenler her kim ya da hangi suç örgütü olursa olsun, bu kişilere ve suç örgütlerine karşı açılmış bulunan ya da gelecekte açılacak olan soruşturmalarımız, değişen hiçbir durum ve koşuldan etkilenmeksizin ve hiçbir taviz verilmeksizin, hukuk kuralları çerçevesinde sonuna kadar yürütülecektir."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN