BB Erzurumspor, kadrosuna 4 yeni isim ekledi

BB Erzurumspor, kadrosuna 4 yeni isim ekledi

Ligin son sırasında bulunan BB Erzurumspor ara transferde kadrosuna, Fatih Karagümrük'ten Aatif Chahechouhe, Belçika ligi'nde bulunan Cercle Brugge'dan Johanna Omolo, son olarak 19/20 sezonunun ikinci yarısında Trabzonspor forması giyen Manuel da Costa ve Polonya ekibi Rakow'da oynayan kaleci Jakub Szumski'yi kattı.

Süper lig'in son sırasında bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ligin ikinci yarısı için yapılan transfer çalışmalarında 4 yeni ismi kadrosuna kattığını açıkladı. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen mavi-beyazlılar, Fatih Karagümrük'ten Aatif Chahechouhe, Belçika ligi'nde bulunan Cercle Brugge'dan Johanna Omolo, son olarak 19/20 sezonunun ikinci yarısında Trabzonspor forması giyen Manuel da Costa ve Polonya ekibi Rakow'da oynayan kaleci Jakub Szumski'yi renklerine kattı. 

DOĞU ANADOLU TEMSİLCİSİ KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYOR

BB Erzurumspor ligin ilk yarısında çıktığı 18 karşılaşmada 4 beraberlik 3 galibiyet alarak 13 puan toplayabildi. Oynanan maçlarda kalesinde 33 gol görürken rakip filelerini sadece 16 kez havalandırabilen mavi-beyazlılar, yaptığı transferler ile ikinci yarıda bu negatif tabloyu değiştirmek istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN