BBP lideri Destici, İYİ Parti Akşener'i ziyaret edecek

BBP lideri Destici, İYİ Parti Akşener'i ziyaret edecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Parti Genel Meral Akşener'i yarın ziyaret edecek.

Siyasetteki ziyaret trafiği Büyük Birlik Partisi ve İYİ Parti arasında devam edecek.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin 9 Şubat Salı saat 11.00’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i parti genel merkezinde ziyaret edeceği açıklandı.

İki genel başkanın saat 12.00’de ortak basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Mustafa Destici, son katıldığı bir televizyon programında, “Biz BBP olarak yeni kurulan partilere demokrasi açısından zenginlik olarak bakıyoruz. Aynı kulvarda olan partilerin birleşmesi daha doğrudur. Ben şahsen Türk milliyetçilerinin, bir ülkücü olarak tek parti çatısı altında olmasını çok arzu ederim. Ben BBP genel başkanı olarak bunu çok açık bir yüreklilikle ifade ediyorum. Bir ülkücü olarak bunu çok arzu ederim. Bu benim idealim. Türkiye’de kim kendisini ülkücü ve Türk milliyetçisi olarak vasıflandırıyorsa, kendisini böyle tanımlıyorsa hepsi birlik olmalı” demişti.

Destici, aynı programda Boğaziçi protestolarına ilişkin yaptığı açıklamada “Atanma demokratik yapılmıştır, tepkileri, itirazları normal karşılanabilir ancak olayın terörize edilmesi kabul edilemez” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN