BDDK'dan Deren Varlık'a iptal, Paragram'a izin

BDDK'dan Deren Varlık'a iptal, Paragram'a izin

BDDK, Deren Varlık Yönetim'in faaliyet iznini iptal etti, Paragram Ödeme Hizmetleri AŞ'nin ödeme kuruluşu olarak faaliyette bulunmasına ise izin verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, faaliyet izni ve iptallerle ilgili yeni kararlar aldı.

BDDK, Deren Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet izni, Denge Varlık Yönetim AŞ'ye devri nedeniyle iptal etti.

BDDK'nın, Deren Varlık Yönetim AŞ'nin faaliyet izninin iptaline ilişkin kurul kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararda, Deren Varlık Yönetim'in tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle Denge Varlık Yönetim AŞ'ye devir olması sebebiyle şirketin faaliyet izninin iptal edildiği belirtildi.

PARAGRAM'A FAALİYET İZNİ

BDDK, Paragram Ödeme Hizmetleri AŞ'nin ödeme kuruluşu olarak faaliyette bulunmasına ise izin verdi.

BDDK'nın, Paragram Ödeme Hizmetleri AŞ'ye faaliyet izni verilmesine ilişkin kurul kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararda, Paragram Ödeme Hizmetleri AŞ'ye, 'Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun"da belirtilen 'Para havalesi' hizmetini sunmak üzere ödeme kuruluşu olarak faaliyette bulunmasına izin verildiği belirtildi.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN