Bekir Bozdağ açıkladı: Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Bekir Bozdağ açıkladı: Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Bekir Bozdağ merakla beklenen Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? sorusunun yanıtını dün verdi. Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulunan Bekir Bozdağ, Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını açıkladı.

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Tatil 9 güne çıkarılacak mı diye merak edenlere yanıt hükümetten geldi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yaptı. Bozdağ Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağına da açıkladı. İşte Ramazan Bayramı tatili hakkındaki ayrıntılar...

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Ramazan Bayramında tatil arife günü ile birlikte üç buçuk gün sürecek. Bu sene bayram tatilinin hafta sonuna denk gelmesi ile uzun bayram tatili yapılmayacak.

 

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyordu. Ramazan Bayramı tatili 14 Haziran Perşembe bayram arefesi ile başlayıp, 17 Haziran Pazar günü sona erecek.

RAMAZAN BAYRAMI TAKVİMİ

Ramazan Bayramı, 17 Haziran Pazar günü sona erecek. İşte, bayramın takvim bilgileri;

– 14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi (Perşembe günü) resmi tatil

– 15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün (Cuma günü) resmi tatil

– 16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün (Cumartesi günü)

– 17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün (Pazar günü)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN