BELTUR'un sosyal tesis kafeteryalarına ve Hamidiye suya zam

BELTUR'un sosyal tesis kafeteryalarına ve Hamidiye suya zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Hamidiye suya zam yaptı. Sosyal tesis kafeteryalarında ise fiyatlarda yüzde 20 artış yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun’un kişisel Twitter hesabında verdiği bilgiye göre Hamidiye suya zam yapıldı. Söz konusu zam kararı 9 Eylül’den itibaren geçerli olacak.

İBB şirketi Hamidiye suyun 19 litrelik damacanası 9 liradan 11 liraya yükselecek.

19-09/04/screenshot_3

BELTUR’ların restoran bölümlerinde ve kamu hastanelerinin işletmelerinde ise zam yapılmayacak. Ancak sosyal tesislerin kafeteryalarına da ortalama yüzde 20 zam geldi.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN