Berlin'de Türk büyükelçiliği aracı kundaklandı

Berlin'de Türk büyükelçiliği aracı kundaklandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de, gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği'ne ait araç kundaklandı. Araç tamamen kullanılmaz hale gelirken, yetkililer faillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Almanya'da Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği'ne ait diplomatik plakalı araç kundaklandı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halindeki diplomatik plakalı aracı kundakladı.

Aracın tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

TÜRKİYE: GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILSIN

Büyükelçilik yetkilileri, güvenlik önlemlerinin artırılması talebinde bulunarak, faillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Alman polisi, konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme başlattı.

BERLİN/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN