Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak: Handanovic'i transfer etmek mümkün değil

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak: Handanovic'i transfer etmek mümkün değil

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Inter'ın Sloven kalecisi Handanovic hakkında konuşarak ve bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, son dönemde basında yer alan kaleci adayları hakkında Sporx'e açıklamalarda bulundu.

Sporx'in haberine göre Beşiktaş'ın Ocak ayında transfer edeceği iddia edilen Inter'in Slovenyalı kalecisi Handanovic'i transfer etmelerinin mümkün olmadığını ve başarılı kalecinin Inter ile sözleşme imzaladığını ifade eden Albayrak, "İnter'in kalecisi yazılmış adamla kulübü sanırım bir ay önce filan iki üç yıllık sözleşme uzattı. Biraz mantıklı olmak lazım. Sonra yazdıkları olmayınca Beşiktaş'ı reddetti, parası Beşiktaş'a fazla geldi, Beşiktaş'ın talip olduğu kaleci sakat çıktı gibi uydurmalar yapıyorlar. Olay pes denecek noktaya geldi." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN