Beşiktaş Dinamo Kiev U21 maçında gol düellosu

Beşiktaş Dinamo Kiev U21 maçında gol düellosu

Beşiktaş U21 Takımı, UEFA Gençlik Ligi'nde karşılaştığı Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş ile Dinamo Kiev'in genç takımları UEFA Gençlik Ligi'nde karşı karşıya geldi.

Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan siyah beyazlı takım, ilk yarıyı Muhammed Öztürk (Dk.3), Yusuf Abay (Dk.24) ve Muhammed Enes Durmuş'un (Dk.40) golleriyle 3-0 önde kapattı.

İkinci devrede üstünlüğü rakibine kaptıran Beşiktaş, Lednev (Dk.59), Yanakov (Dk.66) ve İbrahim Akıncı'nın (Dk.69 kendi kalesine) gollerine engel olamayınca 1 puana razı oldu.

Beşiktaş'ın gençleri gruptaki ilk maçta da Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN