Beşiktaş Martins İndi'yi mi transfer ediyor? Stoke City kadrosunda

Beşiktaş Martins İndi'yi mi transfer ediyor? Stoke City kadrosunda

Beşiktaş Martins İndi'yi mi transfer ediyor? Stoke City kadrosundaki futbolcunun kulübü Pemier Lig'den düştü. Bu nedenle İndi teklife sıcak bakıyor. Pazarlıklar devam ederken rakamın 4 milyon euro'ya kadar inmesi bekleniyor. İşte Beşiktaş'ın transfer çalışmalarında son durum...

Beşiktaş Martins İndi'yi mi transfer ediyor? Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Son olarak Stoke City kadrosundaki Martins İndi'yi transfer çalışmaları başladı.

Abdullah Avcı'nın özellikle istediği İndi için Stoke City ile pazarlıklar devam ediyor. 6 milyon euro ile başlayan pazarlıklarda Beşiktaş, 4 milyon euro'ya kadar indirime gitti. Beşiktaş bu rakamı da taksitler halinde ödemek istiyor.

MARTİNS İNDİ KİMDİR?

Martins İndi, kariyerine Feyenoord alt yapısında başladı ve A takıma kadar yükseldi, daha sonra Porto'ya transfer oldu. İndi, Porto'da iki yıl kaldı ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin kadrosuna katıldı. Bir yıl Stoke City'de kiralık oynadıktan sonra Stoke City tarafından oyuncunun bonservisi alındı.

Stoper mevkiinde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu kulubünün bu yıl Premier Lig'den düşmesinin ardından takımda kalmak istemiyor.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN