Beşiktaş Mogaz-Serik Belediyespor: 43-24

Beşiktaş Mogaz-Serik Belediyespor: 43-24

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2'nci tur müsabakasında Beşiktaş Mogaz, bugün Serik Belediyespor'u 43-24 yendi.

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası, son 16 turu A Grup maçları heyecanı başladı. A grubunda yer alan Beşiktaş Mogaz, ilk maçını Antalya'da Serik Belediyespor ile oynadı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki maçın ilk 10 dakikası karşılıklı gollerle 7-7 sona erdi.

İlk yarıyı önde tamamladı

15'inci dakikadan itibaren oyunda üstünlük sağlayan Beşiktaş Mogaz, Serik Belediyespor karşısında skor farkını yükseltti. Maçın ilk yarısını Beşiktaş Mogaz 22-13 önde tamamladı.

Beşiktaş ikinci yarıya etkili başladı

Maçın ikinci yarısı Beşiktaş Mogaz, etkili oyunuyla skor farkını yükseltti. Maçta Beşiktaş Mogaz, Serik Belediyespor'u 43-24 mağlup etti. Maçta 10 gol atan Ömer Ozan Arifoğlu, en skorer oyuncu oldu.

İkinci tur müsabakaları 4'lü takımlar halinde 4 grup merkezinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Maçlar, Antalya, Ankara, Amasya ve Trabzon merkezlerinde oynanacak ve pazar günü sona erecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanacak.

ANTALYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN