Beşiktaş para basmayı sürdürüyor

Beşiktaş para basmayı sürdürüyor

Forma satışını 50 binden 400 bine çıkaran Beşiktaş, geçen sezon 13 yıl sonra ilk kez kâr (4.7 milyon lira) açıklamıştı. Özellikle Şampiyonlar Ligi geliri ile yüzü gülen Siyah-Beyazlı kulüp, bu yıl kâr oranını daha da arttırmayı hedefliyor

Son iki sezonda Süper Lig domine eden Beşiktaş’ın gelirlerde de yüzü gülüyor. Şampiyonluk payı, yayın gelirleri, Kartal Yuvası satışları ve sponsorluk gelirlerine Şampiyonlar Ligi hasılatı da eklenince geçen sezon 13 yıl sonra ilk kez 4.7 milyon lira dönem kârıyla kapatan Siyah-Beyazlı kulübün yeni hedefi kar oranını arttırmak. Geçen sezon gruptan çıkamamasına rağmen Şampiyonlar Ligi’nden toplam 32 milyon euroya yakın parayı kasasına koyan Beşiktaş, bu sezon iki maçta kazanılan 6 puan nedeniyle gruptan çıkma şansını iyice yükseltti. Bu da daha fazla gelir anlamına geliyor. Kara Kartal bir üst tura çıkarsa ek olarak 9 milyon euro daha kazanacak. Galibiyet primleri ile de 12-13 milyon euro civarında parayı kasasına koyacak. Forma satışının 50 binden 400 bine çıkması nedeniyle Kartal Yuvası da yönetimin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

TAHKİM KARTAL'IN CEZASINI ONADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaş’a verilen 200 bin liralık para cezasını onadı. TFF’nin internet sitesinde yer alan açıklamada, “Kurul, A takım listesinde Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda oynama uygunluğuna sahip 14 futbolcu bildirilmesi gerekirken, uygunluğa sahip 11 oyuncu belirtilmesinden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Beşiktaş’a verdiği 150 bin lira para cezasını oy birliğiyle onama kararı aldı” denildi. Cezanın 50 bin liralık kısmı da genç oyuncular ile ilgili kriterlerden gelmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN