Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllığına el sıkıştı

Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllığına el sıkıştı

Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük için kulübün efsane isimlerinden Sergen Yalçın ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olarak son 5 maçta 4. yenilgisini alan Beşiktaş'ta gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti.


Gazetemiz yazarı Bülent Tuncay, KARAR TV'de yayınlanan Topsuz Alan programında, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş ile anlaşacağını geçtiğimiz hafta dile getirmişti.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Sergen Yalçın ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edilirken resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

Kartal'ın efsane isimlerinden olan 47 yaşındaki çalıştırıcı, Rizespor ile deplasmanda oynanacak maçta siyah-beyazlı teknik direktörü olarak kulübede yer alması bekleniyor.

20-01/27/6e433740b0aec9385ac806eb054651c5

TARAFTARLAR ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş taraftarları, son Erzurumspor maçında alınan yenilginin ardından Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederken 'Sergen Yalçın' lehine tezahüratta bulunmuştu.

Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde, ligin 32. haftasında Beşiktaş ile karşılaştıkları mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Bir gün kavuşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

10 SEZON BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın altyapısında yetişen Sergen Yalçın, 10 sezon siyah-beyazlı formayı giymişti. 2009 yılında futbol hayatını noktalayan Beşiktaş efsanesi; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giymişti.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN