Beşiktaşlı oyuncunun takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor

Beşiktaşlı oyuncunun takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor

Bu sezon yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş Sompo Japan'da yıldız oyuncu Cenk Akyol'un takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Koçluk görevine Ufuk Sarıca'yı getiren Beşiktaş Sompo Japan, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde Slovenya'ya giden Siyah-Beyazlılar, Cenk Akyol'u ise Slovenya kampına dahil etmedi. Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncunun Ufuk Sarıca'dan geçer not alamadığı öğrenildi.

Sarıca'nın Beşiktaş'ta ikinci senesinde geçiren oyuncuyu başka bir takıma kiralık vermek istediği ancak Cenk'in Siyah-Beyazlı takımda kalmak istediği ifade edildi. Ufuk Sarıca, Hürriyet'e verdiği röportajda da Cenk Akyol'u kadroda düşünmediğini söylemişti.

16-09/04/cenk-akyol.jpg

BU KONULARI KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ

Cenk Akyol cephesinde ise durum hala belirsizliğini koruyor. Kendisine ulaştığımız yıldız basketbolcu geleceği hakkında,"Ben şu an Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Sözleşmem devam ederken bu tarz konuları konuşmam doğru olmaz" ifadelerini kullandı. Akyol'un bu sürede İstanbul'da bireysel antrenmanlarına devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN