Beşiktaş'tan ayrılan İsmail Köybaşı Fenerbahçe'de

Beşiktaş'tan ayrılan İsmail Köybaşı Fenerbahçe'de

Caner Erkin'in Inter'e transfer olmasının ardından sol bek arayışlarına hız veren Fenerbahçe, Beşiktaş ile yollarını ayıran İsmail Köybaşı Fenerbahçe ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci tamamlayarak taraftarını üzen Fenerbahçe, Inter'e transfer olan Caner Erkin'in boşluğunu doldurdu.

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'tan ayrılan sol bek İsmail Köybaşı Fenerbahçe ile el sıkıştı. Siyah-Beyazlı kulüp bugün yaptığı açıklamada, milli futbolcu ile olan sözleşmenin uzatılmayacağını duyurmuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda da yer alan İsmail Köybaşı ile anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertlilerin, bu transferi yarın resmi olarak kamuoyuna duyurması bekleniyor.

16-07/11/resimid_3514847.jpg

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan 27 yaşındaki İsmail Köybaşı, yaşadığı ağır sakatlıkların ardından gösterdiği performans ile Şenol Güneş'in değişmez isimlerinden oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN