Beyaz Saray'dan Comey'ye "yalancı" yanıtı

Beyaz Saray'dan Comey'ye "yalancı" yanıtı

Beyaz Saray Sözcü  Yardımcısı Sanders, "Trump'ın FBI hakkında yalan söylediğini" iddia eden FBI eski  Direktörü Comey'nin sözlerine tepki gösterdi

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sarah Sanders, Federal  Soruşturma Bürosu (FBI) eski Direktörü James Comey'nin, ABD Başkanı Donald  Trump'ı kastederek "FBI hakkında yalan söyledi" sözlerine tepki gösterdi.  Sanders, "Çok net olarak söyleyebilirim ki Başkan yalancı değil." dedi. 

Sanders, Comey'nin ABD Kongresi Senato İstihbarat Komitesindeki  değerlendirmelerinin ardından gazetecilere Beyaz Saray'da açıklamalarda bulundu.

Comey'in açıklamasına tepki gösteren Sanders, "Şunu çok net olarak  söyleyebilirim ki Başkan yalancı değil ve dürüst olmak gerekirse bu sorunun  yöneltilmesi aşağılayıcı." ifadesini kullandı.

Comey'nin Kongredeki konuşmasının Beyaz Saray'da nasıl takip edildiği  yönündeki bir soru üzerine ise Sanders, "Normalde olduğu gibi çalışmalarımıza  devam ediyoruz." cevabını verdi.

ABD Kongresindeki ifadesinde Comey, Trump yönetiminin "görevine son  verildikten sonra kendisini karaladığını" ve "FBI hakkında yalan söylediğini" öne  sürmüştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN