Beykoz'da karaya oturan geminin son hali görüntülendi

Beykoz'da karaya oturan geminin son hali görüntülendi

Panama bandralı kuru yük gemisi, Karadeniz'de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Riva açıklarında karaya oturdu. 190 metre boyundaki geminin kurtarma çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başladı.

Tekirdağ Limanı’ndan hareketle Rusya’nın Kavkaz Limanı’na giden kuru yük gemisi dün akşam saatlerinde Riva'da karaya oturdu. Gece şiddetli fırtına nedeniyle müdahale edilemeyen ve içinde 25 personelin bulunduğu gemi için sabah kurtarma çalışmaları yeniden başladı. 

Tekirdağ Limanı’ndan hareketle Rusya’nın Kavkaz Limanı’na gitmekte olan içinde 25 personelin bulunduğu Panama bandralı Petra Star isimli boş kuru yük gemisi dün akşam saatlerinde makine arızası nedeniyle Yön Burnu açıklarında sürüklenmeye başladı. Gemi, Riva açıklarında karaya oturdu. Gemi kaptanının yardım çağrısı üzerine Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kurtarma 8 ve Kurtar 11 römorkörleri bölgeye sevk edildi.

Kıyıya çok yakın bir bölgede demirlemiş halde bekleyen gemiye şiddetli fırtına ve dalgalardan dolayı müdahale edilemedi. Gemidekilerin hayati tehlikesinin bulunmamasından dolayı tahliye çalışmalarına sabah  saatlerinde başlandı.

İşte o geminin son hali...

gemiriva-jpg1-jpg.jpgsd.jpggemiriva-jpg1-jpg-001.jpggemiriva-jpg3-jpg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN