Bild’in kara propagandasına vatandaş cevabı

Bild’in kara propagandasına vatandaş cevabı

Referanduma sayılı günler kala ’hayır’ kampanyasına soyunan Alman Bild Gazetesi’nin "Atatürk olsa ’hayır’ derdi" manşetiyle Mustafa Kemal Atatürk üzerinden yaptığı propagandaya, Almanya'da yaşayan Türklerden cevap geldi.

Alman Bild gazetesinin Atatürk'ün fotoğrafını kullanarak "Atatürk olsaydı 'Hayır' derdi" propagandasına karşı Türklerden cevap geldi. Bir Türk vatandaşının aracının arkasında hem Atatürk imzası hem de "evet" yazısı, Almanların kara propagandasının Türk vatandaşları üzerinde etkisi olmadığını da ortaya koymuş oldu.

"ATATÜRK'LE NE ALAKASI VAR?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT’nin ortak canlı yayınında soruları cevaplarken, "Atatürk’ün hafıza kayıtlarını okuyacak kadar özellikleri mi var? Ne alakası var bunun Atatürk’le. Türkçe öğrenmeye başlamışlar. Atatürk’le bu görüşmeyi nasıl yaptılar? Tam aksi, ben desem ki Atatürk kalksa bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için ’evet’ derdi. Çünkü Atatürk bizim yapmak istediğimizi yaptı. İnönü ile geçinemedi. En önemli mesai arkadaşıydı. O da damdan düşenlerdendi" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN