Bin gelir uzman yardımcısı alımının detayları belli oldu

Bin gelir uzman yardımcısı alımının detayları belli oldu

Gelir İdaresi Başkanlığının bin gelir uzman yardımcısı alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sınav başvuruları 9 Kasım'da başlayacak, 20 Kasım'da sona erecek. Sınav ise 12 Aralık'ta yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının daha önce açıkladığı bin gelir uzman yardımcısı alımına ilişkin detaylar belli oldu. 

SINAV BAŞVURU TARİHİ

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, bin gelir uzman yardımcılığı için sınav başvuruları 9 Kasım Pazartesi başlayıp, 20 Kasım Cuma saat 17.30'da sona erecek.

Başvurular, "http://sinav.gib.gov.tr" adresinden gerçekleştirilecek ve posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

SINAV 12 ARALIK'TA

Giriş sınavının yazılı bölümü 12 Aralık Cumartesi saat 10.00'da Ankara'da yapılacak.

Test usulü gerçekleştirilecek yazılı sınavda başarılı olanlar, sözlü sınava alınacak. 

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara, sınav yeri ve tarihine ilişkin listeler kurumun internet sitesinden (http://www.gib.gov.tr) duyurulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN