Bir Annenin Günahı neden bitti? Final bile yapmadan ekranlara veda etti

Bir Annenin Günahı neden bitti? Final bile yapmadan ekranlara veda etti

Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kınay ve Özge Özberk’in yer aldığı Bir Annenin Günahı dizisi, izleyicilerini şoke eden bir karara imza attı. Reytinglerde çöküş yaşayan Bir Annenin Günahı dizisi, final bile yapmadan ekranlara veda etti.

Çocukluk, Zümrüdüanka, Maria ile Mustafa ve Öğretmen gibi rakip dizilerinin arkasından reytinglerde istenen sonuca ulaşamayan Bir Annenin Günahı dizisinin de fişi çekildi. Bir Annenin Günahı dizisinin başrollerinden Özge Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, veda paylaşımı yaparak, ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

BİR ANNENİN GÜNAHI FİNAL Mİ YAPTI?

Kanal D'nin dizisi Bir Annenin Günahı final bile yapmadan ekranlara veda etti.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİ NEDEN BİTTİ?

Başrollerinde Emre Kınay, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Musa Uzunlar, Pamir Pekin, Simay Barlas ve Nefise Karatay gibi isimlerin yer aldığı Bir Annenin Günahı dizisi, 19 Aralık Cumartesi ekrana gelen 5. bölümüyle yayın hayatına veda etti. Reytinglerde ilk 10’a giremeyen Bir Annenin Günahı dizisinin, final bile yapmadan yayından kaldırıldığı öğrenildi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN VEDA PAYLAŞIMI


Dizinin başrol oyuncusu Özge Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

bir-annenin-gunahi-neden-bitti-final-bile-yapmadan-ekranlara-veda-etti.jpg

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN KONUSU


Bir Annenin Günahı dizisinde kendi ayakları üzerinde duran fakat çocuğu için suç işlemek durumunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikâyesi anlatıldı.

BİR ANNENİN GÜNAHI OYUNCULARI

Limon Yapım tarafından yapılan ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği Bir Annenin Günahı dizisinde Musa Uzunlar, Özge Özberk, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Pamir Pekin ve Simay Barlas başrollerinde yer alırken, dizisin yönetmenlik koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman oturuyordu. 

Bir Annenin Günahı dizisinde Gökçe Özyol, Nefise Karatay, Alihan Türkdemir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Emir Çiçek, İsmail Düvenci, Ayça İnci, Hüseyin Turunç, Hamit Demir, Deniz Ertürk, Mina Derman ve Esra Gönen gibi isimler yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN