Bir doktoru daha koronavirüse kurban verdik

Bir doktoru daha koronavirüse kurban verdik

Bursa'da uzun yıllar aile hekimi olarak görev yapan doktor Ali Murat Dilek koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Bursa'da kendi kliniğinde çalışan doktor Ali Murat Dilek koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

20 yıl aile hekimi olarak görev yaptıktan sonra 2017 yılında Mustafakemalpaşa ilçesinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp üzerine özel kliniği bulunan doktor Ali Murat Dilek, yaklaşık bir ay önce solunum yetmezliği ve öksürük şikayetiyle koronavirüs testi yaptırdı. Astım ve bronşit rahatsızlığı bulunan Dilek'in testi pozitif çıktı. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Dilek, bugün doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti. Dilek'in ölümü kentte üzüntüyle karşılandı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

17 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 3819 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 103 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bin 704'e, toplam hasta sayısı ise 421 bin 413'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN