Bir terörist daha teslim oldu

Bir terörist daha teslim oldu

Van’da Terör örgütü PKK’ya yönelik ikna çalışmaları sonucu bir örgüt mensubu daha teslim oldu.

Van'da terör örgütü PKK'nın Irak'taki sözde tim komutanı olduğu iddia edilen bir terörist, jandarma ekiplerinin ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu.

Van Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, terör örgütü PKK/KCK mensuplarının ikna edilerek örgütten ayrılmalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda terör örgütü PKK/KCK'da 2018'de Van'dan katılan ve 2018-2020 yılları arasında Irak (Pencerin-Asos) bölgesinde sözde tim komutanı olan teröristin dün, Şırnak Silopi Hudut Kapısından teslim olması sağlandı.

Son dönemde yapılan ikna çalışmaları sayesinde çok sayıda terör örgütü mensubunun teslim olduğu gözlemleniyor.

Diğer taraftan Diyarbakır'da HDP binasının önünde 449 gündür devam eden evlat nöbetinde bugüne kadar 20 aile evladına kavuşmuş durumda. 158 annenin katıldığı eylem devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN