Bitcoin 11 bin doları aştı

Bitcoin 11 bin doları aştı

İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan, ancak, son günlerde farklı ülkelerden gelen "düzenleme" ve "kısıtlama" haberlerinin etkisiyle dün büyük bir düşüş gözlemlenen kripto para piyasa hacmi son 24 saatte 86 milyar dolar arttı.

Kripto para piyasalarına son günlerde Güney Kore ve Çin'den gelen yeni düzenlemelerin ardından 10 bin doların altına düşen kripto para piyasasının belirleyicisi Bitcoin son 24 saatte yüzde 2.26 artarak 11 bin 391 dolardan işlem gördü.

1448 adet kripto para biriminin oluşturduğu piyasa hacmi düne göre yüzde 18.45 artarak 552 milyar dolar olarak hesaplanırken Bitcoin piyasanın yüzde 34.6'sını oluşturdu. Piyasadaki 24 saatlik işlem hacmi ise 59 milyar 406 milyon dolar olarak belirlendi.

BİTCOİN NE KADAR?

Piyasadaki Bitcoin'in ardından gelen en büyük dört kripto para birimlerindeki değişimler ise şöyle; Ethereum yüzde 1.78, Ripple yüzde 20.50, Bitcoin Cash yüzde 2.21 ve Cardano yüzde 11.22 yükseldi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN