Bitkisel diye içti cildi mahvoldu

Bitkisel diye içti 
cildi mahvoldu

Depresyon tedavisi için bitkisel ilaçlardan destek almak isteyen Nilüfer Atik, doktorunun tavsiyesiyle başladığı ilacın bir yararını görmediği gibi yüzünde lekelerin oluşmasıyla büyük şok yaşadı.

İngiltere'de yaşayan Nilüfer Atik, yakın bir arkadaşını kaybettikten sonra depresyon tedavisi görmeye başladı. Büyük üzüntüsünü üzerinden atamayan Atik, doktorunun tavsiyesi ile bitkisel bir ilaca başladı.

Tatilde büyük panik yaşadı

Geceleri yaşadığı uyku sorunu ve depresif ruh hali geçmeyen Atik, Türkiye'ye tatile geldi. Tatili esnasında yüzünde oluşan lekeleri fark eden genç kadın, lekelerin vücuduna yayılması ile büyük panik yaşayarak doktora gitti.

Doktorunun pomad vermesi ile lekelerinin geçeceğini ümit eden genç kadın, tedaviden bir sonuç alamayınca internette araştırmaya yöneldi ve kendisi gibi sorunlar yaşayan birçok insan olduğunu fark etti. Bu insanların ortak özelliği, sarı kantaron hapı kullanmasıydı.

15-05/30/nilufer-atik-yuz-lekesi-sari-kantaron.jpg

Uyarı yeterli değil

Atik, ilacın prospektüsünü okumuştu. Prospektüste "Hafif derecede güneşe karşı hassasiyet" yazdığını belirten Atik, bunun o kadar da vurgulanmış bir uyarı olmadığının altını çizdi.

Daily Mail'in haberine göre Atik, ilacı kullanmayı bıraksa da yüzünde ve vücudunda oluşan lekelere karşı artık yapılabilecek bir şey yok! Atik, bu ilaç yüzünden daha büyük sağlık sorunları yaşamadığı için yine de şükrettiğini söyledi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN