Bitlis'te 6 askerimizi şehit eden hain öldürüldü

Bitlis'te 6 askerimizi şehit eden hain öldürüldü

Bitlis'teki hain saldırıyı gerçekleştiren Medeni Dağ kod adlı terörist ölü olarak ele geçirildi.

Van, Elazığ ve Bitlis'te art arda yapılan saldırıların saldırganları yakalanmaya başladı. Hain terör örgütü PKK tarafından üstlenilen saldırılar çok sayıda asker ve sivil vatandaşımızın hayatına mal oldu.

Bitlis'teki hain saldırıyı gerçekleştirerek 6 güvenlik görevlimizin şehit olmasına sebep olan Medeni Dağ kod adlı terörist ölü olarak ele geçirildi.

BİTLİS SALDIRISI

Bitlis'in Hizan ilçesindeki Nazar Köprüsü mevkiinde operasyona çıkan güvenlik güçleriyle PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada 1 geçici köy korucusu şehit olurken, bölgeye takviye kuvvet sevk edildi.

Bölgeye giden askeri aracın geçişi sırasında ise PKK'lı teröristlerce daha önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı infilak ettirilerek 3 asker şehit edilmiş, 7 asker ise yaralanmıştı.

Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden 2'sinin daha hayatını kaybetmesiyle şehit sayısı 6'ya ulaştı.

BİTLİS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN