Bitlis'teki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bitlis'teki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı 3 köy ve bir mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı bildirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Mutki'nin Yazıcık, Yuvalıdam ve Kayran köyleri ile Aksu Mahallesi'nde, 15 Ekim'de ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu bölgelerde bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince 15 Ekim saat 17.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar ilan edilen söz konusu sokağa çıkma yasağı 20 Ekim'de saat 23.59 itibarıyla kaldırılmıştır."

BİTLİS / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN