BM Suriye Temsilcisi Mistura: Cenevre görüşmeleri 29 Ocak'ta başlayacak

BM Suriye Temsilcisi Mistura: Cenevre görüşmeleri 29 Ocak'ta başlayacak

Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre görüşmelerinin 29 Ocak'ta başlayacağını, davetiyelerin ise yarın gönderileceğini söyledi.

Ertelenen Suriye barış görüşmelerinin yeni tarihi belli oldu. BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, görüşmelerin İsviçre'nin Cenevre kentinde 29 Ocak'ta başlayacağını bildirdi. 

Mistura, "Görüşmelerin 29 Ocak'ta başlaması için taraflara davetiyeleri yarın gönderebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz ay BM Güvenlik Konseyi'nde varılan mutabakatta görüşmelerin bugün başlaması karara bağlanmış, fakat tarafların çeşitli sebeplerle masaya oturmayı reddetmesi nedeniyle görüşmeler ertelenmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN