Boğaziçi Üniversitesi'nde çadır arbedesi

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörlük binasının önünde Ak Partili Melih Bulu'nun atanmasına yönelik protestolar devam ediyor. Öğrencilerin kaldırılan çadırlarını yeniden kurmaya çalışırken güvenlik güçleriyle yaşadıkları itiş-kakış sonrası büyük arbede yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde akademisyenlerin rektörlük nöbeti sürüyor. Öğrencilerin kaldırılan çadırlarını yeniden kurmaya çalışması esnasında, güvenlik görevlilerinin müdahale etmesi sonucu arbede yaşandı.

Boğaziçili akademisyenler, bugün de cüppelerini giyip rektörlük binasına arkalarını dönerek, AK Parti'li Melih Bulu'nun atanmasına yönelik eylemlerini gerçekleştirdi. Akademisyenler, her haftanın son nöbetinde yaptıkları gibi ortak bir açıklama yaptı.

Kalabalık bir grup ellerindeki çadırı rektörlük önüne kurmak için hareket ederken, karşılarında güvenlik güçlerini buldu. Güvenlik güçleri çadırın kurulmaması için öğrencilere engel olurken, aralarında sözlü tartışma ve itiş kakış yaşandı. Yaşanan arbedenin ardından güvenlik güçleri geri çekildi ve öğrenciler çadırlarını kurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN