Boğaziçili akademisyenler istifa taleplerini bu kez de karın üstüne yazdı

Boğaziçili akademisyenler istifa taleplerini bu kez de karın üstüne yazdı

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası başlayan eylemleri devam ediyor. Akademisyenler karın üstüne istifa yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanması sonrası Boğaziçili öğrenciler ve akademisyenlerin protestoları devam ediyor.

Boğaziçili akademisyenlerin Bulu'nun rektör olarak atanması haberi sonrası rektörlük binasına sırtlarını dönerek başladıkları protestoları yağmur, kar dinlemeden devam ediyor.

Akademisyenler, bugünkü protestolarında kadın üzerine "İstifa" yazdı.

screenshot-7.jpg

Akademisyenler yıllarca Boğaziçi Üniversitesi'nde görev yapan ve cuma günü vefat eden Güvenlik Şefi İsmail Yıldırım'ı da, fotoğrafını yakalarında taşıyarak andı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN