Bolu'da öğrencilerin KPSS çilesi

Bolu'da öğrencilerin KPSS çilesi

Ortaöğretim mezunlarına yönelik düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bulunan fakültelerde girecek bazı öğrenciler, yoğun trafik nedeniyle sınava geç kalınca ise gözyaşı döktü.

Bolu'da sabah saatlerinden itibaren Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünde bulunan fakültelerde KPSS sınavına girecekler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Yoğunluk dolasıyıyla sınava geç kalan adaylar, görevliler tarafından sınava alınmazken, eksik evrakla gelen adayların da sınava girmelerine izin verilmedi.

BAZI ADAYLAR GÖZYAŞI DÖKTÜ

Sınava giremeyen bazı kadın adaylar gözyaşı dökerken, sınav merkezinin çevresinde bekleyen bazı aileler ise çocuklarının başarılı olması için Kur'an okudu, dua etti. Adaylardan Fehmi Gençtik, yaptığı açıklamada, yoğun trafik nedeniyle sınava 15 dakika geç kaldığını belirterek, bu yüzden sınava giremediğini söyledi.

BOLU/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN