Bombalı saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı

Bombalı saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı

Suriye'de bomba eğitimi alan ve terör saldırısı düzenleyecekleri belirlenen biri kadın 2 terörist, Mardin girişinde sahte kimlikle yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye'den terör örgütü PKK üyesi biri kadın 2 teröristin kaçak yollarla yurda giriş yaptığı istihbaratını alan güvenlik güçleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Mardin'in Artuklu Kızıltepe karayolunda uygulama noktasında 2 kişi, sahte kimlik kullandıklarının tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.

BOMBA EĞİTİMİ ALDIKLARI BELİRLENDİ

Yapılan araştırmada, gözaltına alınan kadın terörist D.O. ile Z.Ş'nin yurda kaçak yollarla girdikleri, Suriye'de bomba eğitimi aldıkları ve batı illerinde düzenlenmesi planlanan bir terör saldırısına katılacakları öğrenildi.

MARDİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN