Boris Johnson Prens Philip'in cenazesine katılamayacak

Boris Johnson Prens Philip'in cenazesine katılamayacak

İngiltere Başbakanı Johnson, Prens Philip'in cenaze törenine katılmayacak. Kraliyet ailesi cenaze töreninin, 17 Nisan'da halka kapalı gerçekleştirileceğini ve katılımın 30 kişiyle sınırlı tutulacağını açıklamıştı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, Prens Philip’in 17 Mayıs’ta düzenlenecek cenaze törenine Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle katılmayacağı açıklandı. 

"DAHA FAZLA  AİLE ÜYESİ İÇİN..."

Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan açıklamada, Kovid-19 önlemleri kapsamında cenaze törenlerine en fazla 30 kişinin bulunabileceği hatırlatılarak Johnson’ın cenaze törenine katılmayacağı belirtildi.

Açıklamada, Johnson’ın cenaze törenine daha fazla kraliyet ailesi üyesinin katılımının sağlanması için bu yönde bir karar aldığı kaydedildi.

ÇALIŞMALARINI DURDURDU

Öte yandan Johnson’ın liderliğini yaptığı iktidardaki Muhafazakar Parti, ülkede gelecek ay yapılacak yerel seçimler için yürüttükleri çalışmaları 17 Nisan’a kadar durdurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN