Boşanmak isteyen eşini ölümle tehdit etti

Boşanmak isteyen eşini ölümle tehdit etti

Ordu'da, A.E.D. isimli erkek, kendisinden boşanmak isteyen eşi G.D.'yi ölümle tehdit etti. Sivas'ta olduğu belirlenen zanlı kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı.

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde yaşayan A.E.D.'nin 2 çocuk annesi eşi G.D.'yi ölümle tehdit ettiği iddiası üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, zanlının yakalanması için ortaklaşa çalışma başlattı. 

KALDIĞI OTELDE YAKALANDI

Çalışma kapsamında A.E.D'nin Sivas'taki otelde kaldığı tespit edildi. Ekiplerce otelde yakalanarak kente getirilen zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor. 

VALİ SONEL'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, Vali Tuncay Sonel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Devletimizin ilgili birimleri ile koordineli bir şekilde gereği yapılarak şahıs hakkında yakalama kararı çıkartılmış ve Sivas'ta gece kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alınmış, adli işlemler başlatılmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN