Brezilya'da Aylan Kurdi resimli skandal reklam

Brezilya'da Aylan Kurdi resimli skandal reklam

Brezilya'nın Esteio kentinde bulunan FitFlex adlı bir su parkının reklam kampanyasında ailesiyle birlikte Ege sularını geçmek isterken kıyıya cansız bedeni vuran üç yaşındaki Aylan Kurdi'nin fotoğrafını kullanması büyük bir skandala yol açtı.

23 Mart'ta sokaklardaki panolara asılan reklam broşürlerinde, "Yüzme bir lüks değil. Çocuğunuzun gelişimi ve güvenliği için gerekli bir koşul" ifadeleri kullanıldı. Sputnik'in haberine göre reklam, Brezilya dışında da büyük tepki topladı. Su parkı yetkilileri ise reklamda çocukların su içindeki güvenliğine dikkat çekmek istediklerini belirterek, tepkiler karşısında kendilerini savundu. Aylan Kurdi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile vurmuş cansız minik bedeniyle dünya gündemine oturmuştu.


16-03/25/aylan-1-1458915621.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN