Brezilya'da tekne battı: 10 ölü

Brezilya'da tekne battı: 10 ölü

Brezilya'nın Amazon bölgesinde yaklaşık 70 kişiyi taşıyan teknenin batması sonucu 10 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayboldu.

Para eyaleti kamu güvenlik biriminden yapılan açıklamada, Xingu nehrinde teknenin henüz bilinmeyen bir sebepten battığı ve ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü belirtildi.

Açıklamada Santarem'den Para eyaletinin Vitoria do Xingu bölgesine gitmek için hareket eden teknenin, Porto do Moz kenti yakınlarında battığı kaydedildi.

15 KİŞİ KURTARILDI

Arama kurtarma ekipleri, batan tekneden 15 kişiyi kurtardı.

Kaybolanların bulunması için çalışmalar devam ediyor. Donanma, yerel yetkililerin arama çalışmalarına yardımcı olması için bir tekne ve devriye gemisi görevlendirdi.

MEKSİKO/AA





İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN