Brüksel'de polise bıçaklı saldırı, terörle mücadele savcıları devrede

Brüksel'de polise bıçaklı saldırı, terörle mücadele savcıları devrede

Belçika’nın başkenti Brüksel’de bir kişi polis memurlarına bıçakla saldırdı. Olayda en az iki polisin yaralandığı kaydedilirken, saldırgan bacağından vurularak canlı olarak ele geçirildi.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de gergin anlar yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi, polislere bıçakla saldırdı. Olayda en az iki polisin yaralandığı açıklandı. Yetkililer olayın terörle mücadele savcıları tarafından araştırıldığını ve olası bir terör bağlantısı üzerinde durulduğunu kaydetti.

Olay Brüksel’in Kuzey Tren Garı’ndaki kontrol noktasında meydana gelirken, devamında bomba ihbarı yapıldı. Gar bir süre bomba araması için kapatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN