Bu giyilebilir cihaz insana ‘akılı fikir’ veriyor!

Bu giyilebilir cihaz insana ‘akılı fikir’ veriyor!

Thync adlı şirket tarafından geliştirilen giyilebilir teknoloji ürünü, kullanıldığı taktirde sakinleştiriyor, daha zinde biri haline getiriyor. Gerçek olabilir mi?

Thync, zihinsel etkileri olan bir giyilebilir teknoloji ürünü geliştirdi. Güvenli, etkili ve estetik yaşam tarzı cihazı olarak tanımlanan bu ürünün neurosignalling adı verilen bir işlemin kullanılması yoluyla zihinsel olarak çeşitli etkiler sağladığı iddia ediliyor.

Dünya çapında satış rekorları kıran enerji içeceklerine karşı çok daha teknolojik bir yöntem olması muhtemel cihaz, temelde daha sakin ve enerjik olmayı sağlıyor. İnsanları daha iyi hissettiriyor ve hayattan zevk almalarına yardımcı oluyor. Elbette tüm bunlar şirketin CEO’su Isy Goldwasser’in sözleri ve ne kadar doğru oldukları ya da ne kadar kişi üzerinde benzer sonuçları verdikleri henüz bilinmiyor...

15-06/03/thync-2-1433239403-03js-column-width-inline.jpg

Zinde hissettiriyor

Kulağın arkasına uzanan bir kayış ile başa takılan ve oldukça stilize görünen cihaz, akıllı telefona yüklenen Thync Vibes uygulaması ile birlikte çalışıyor. Kullanımından sonra rahatlama etkisi sağladığı ve daha zinde hissettirdiği belirtiliyor.

Tıbbi bir ürün olarak kabul edilmiyor, ancak bağımsız kuruluşlarca test edildiği, uluslararası güvenlik standartları ve tüketici ürünleri kurallarına uygun olduğu ifade ediliyor.

Cihaz, ABD’de 299 dolara satılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN