Bu gün öğleden sonraya dikkat! Meteoroloji’den sonra Mansur Yavaş da uyardı

Bu gün öğleden sonraya dikkat! Meteoroloji’den sonra Mansur Yavaş da uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara genelinde fırtına beklendiğini belirtip uyarmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesabından Ankaralıları öğleden sonra için uyardı.

Meteoroloji, Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi de kent genelinde fırtına beklendiğini bu nedenle vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerektiğini duyurdu. 

METEOROLOJİ ANKARA İÇİN NE DEDİ? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda “12.02.2021 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz ile Ankara, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (60-90 km/sa) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı.

 

 

MANSUR YAVAŞ'TA VATANDAŞLARI UYARDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ankara'da cuma günü öğleden sonra beklenen ‘kuvvetli fırtına' nedeniyle vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırtına beklendiğini belirtti. Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Ankara genelinde rüzgarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

* Ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeleri, çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz.

YURT GENELİNDE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

 

hava-durumu1.jpghava-durumu2.jpghava-durumu3.jpghava-durumu4.jpg

hava-durumu5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN