Bu üç malzemeli sıcak içecek zayıflatıyor

Bu üç malzemeli sıcak içecek zayıflatıyor

Kışın bol kalorili sıcak içecekleri bir kenara bırakın, sadece üç malzemeyle hazırlayacağınız sıcak içecekle hem içinizi ısıtın hem kilo verin.

İngiliz beslenme uzmanları limon, bal ve tarçınla hazırlanacak içeceğin kilo vermenize yardımcı olacağını söyledi. Üç malzemenin de tek tek etkilerini sıralayan beslenme uzmanları, bunların ortak özelliğinin sindirime yardımcı olmasını gösterdi.
 
Tarçının yüzlerce yıldır ilaç niyetine kullanıldığını kaydeden uzmanlar, aynı zamanda antienflamatuar etkisinin bulunduğunu ve antioksidan deposu olduğunu söyledi. Balın antibakteriyel içeriğe sahip olduğu belirtilirken rafine şekere sağlıklı bir alternatif olduğu kaydedildi. Limonda ise vücudu sağlıklı tutan vitaminlerin bir arada bulunduğu kaydedilerek, bu üçünün sıcak suda karıştırılarak içeceğin hazırlanabileceği ifade edildi. 

İngiliz Daily Mali gazetesindeki haberde içeceğin tarifi şöyle verildi:
1 yemek kaşığı bal, bir yemek kaşığı limon ve bir çay kaşığı tarçını bir fincan sıcak suda karıştırıp için.
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN