Bundesliga'da Bilica vakası

Bundesliga'da Bilica vakası

Bundesliga'nın 15. haftasında oynanan Köln-Augsburg maçında yaşanan ilginç olay akıllara Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği 2010 yılındaki derbide Bilica'nın yaptığı ve çok tartışılan hareketi getirdi.

Almanya'da Bundesliga'nın 15. haftasında Augsburg, Köln'e konuk oldu. Hürriyet'in haberine göre hakemin ev sahibi ekip lehine çaldığı penaltı düdüğü sonrasında beyaz noktaya gelen Augsburg kalecisi Marwin Hitz'in önce topuğu daha sonra ise ayak ucuyla penaltı noktasını kazdığı görüldü. 

MARWİN HİTZ BEYAZ NOKTAYI EŞTİ

Köln oyuncusu penaltı atışı için topa geldiğinde ise Hitz'in ayağıyla kazdığı çukura takılarak istediği vuruşu yapamadı ve penaltı kaçtı. Karşılaşmayı Augsburg deplasmanda 1-0 kazandı.

Bilica aynı hareketi yapmıştı

18 Nisan 2010 tarihinde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında da Beşiktaş lehine verilen penaltı kararı sonrasında Fenerbahçeli Bilica ayağıyla penaltı noktasını kazmış topun başına gelen Bobo ise penaltı atışını kaçırmıştı. Bu olay daha sonra spor kamuoyunda çok tartışılmıştı.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN