Burak Yılmaz'dan Mustafa Denizli'ye: Hocam gitmek istiyorum

Burak Yılmaz'dan Mustafa Denizli'ye: Hocam gitmek istiyorum

West Ham'ın teklifine 'evet' cevabı veren Burak Yılmaz, kendisini göndermeye karşı çıkan teknik direktör Mustafa Denizli ile dün bir görüşme yaptı.

Artık Galatasaray’a veda etmek için gün sayan Burak Yılmaz’ın gitmesine, teknik direktör Mustafa Denizli karşı çıkmıştı.

Denizli ile özel görüşme

Fanatik'in haberine göre Osmanlı yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, istediği transferlerin yapılmadığını söyleyen tecrübeli hoca, Burak’ın da takımda kalmasını istediğini dile getirmişti. West Ham United’la gerçekleştirdiği görüşme sonrası, teklife ‘evet’ diyen ve prensip anlaşması sağlayan yıldız futbolcu ise dün Denizli’yle bir görüşme yaptı.

'Gitmek istiyorum hocam' 

Konuşmada özetle, “Gitmek istiyorum hocam” diyen Burak’ın bu tavrı karşısında, Mustafa Denizli’nin de, “Hayırlısı olsun o zaman” sözleriyle geri adım atttığı ifade ediliyor.    

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN