Burdur merkezli uyuşturucu operasyonu

Burdur merkezli uyuşturucu operasyonu

Burdur merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 kişiden 11'i tutuklandı. Zanlılardan 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Burdur, Antalya ve Isparta'da 20 Nisan'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda jandarma tarafından gözaltına alınan 15 kişinin ifade işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 2'si savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Mahkemeye çıkarılan diğer zanlılardan 11'i tutuklandı, 2'si de adli kontrol şartıyla salıverildi.

BURDUR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN