Bursa'da polis kılığına girip uygulama yapan gence ceza

Bursa'da polis kılığına girip uygulama yapan gence ceza

Bursa’da polis kılığında uygulama yapan ve o anları sosyal medya üzerinden paylaşan bir kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 TL, aracında çakar bulundurduğu gerekçesiyle ise 1228 TL para cezası uygulandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, polis kılığına giren bir kişinin hafif ticari araç ile Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde uygulama yaptığı ihbarı ulaştı. 

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bir akaryakıt istasyonunda aracına benzin alırken yakaladı. Sürücünün 18 yaşındaki Burkay T. olduğu anlaşılan araçta yapılan aramada; çakar, muşta ve polis logolu sahte basın kartı ele geçirildi.  

3.jpg

Gencin sosyal medya hesaplarını da inceleyen ekipler, şüphelinin hoparlörden polis telsizi dinletip, araca yerleştirdiği çakarı yakarak yaptığı uygulamaların yer aldığı görüntüleri paylaştığını tespit etti.  

Burkay T.’ye pandemi kurallarını ihlal ettiği için 3 bin 150 TL, araçta çakar bulundurmaktan ise 1228 TL para cezası kesildi. 

1.jpg

Sahte basın kartı kullanan ve kendisini polis olarak tanıtan genç hakkında ayrıca, adli işlem başlatılırken, aracın sahibi baba Turan T.’ye de çakar bulundurmaktan 1228 TL para cezası kesildi.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN