Bursa'da sahte içki ölümlerinin ardından operasyon

Bursa'da sahte içki ölümlerinin ardından operasyon

Bursa’da polis ekiplerinin, sahte alkol imalatı yapılan eve düzenlediği operasyonda 420 litre sahte içki ele geçirilirken bir kişi de gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan ve 3 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan sahte içki faciasının ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.  

icki1.jpg

Ev çatısında sahte içki üretildiğini öğrenen ekipler, çalışma başlattı. Düzenlenen operasyonda da A.K. isimli bir şahıs gözaltına alındı. 

Adreste yapılan aramalarda, satışa hazır halde 420 litre kaçak içki, 9 litre yurt dışı girişli kaçak içki ve alkol üretmeye yarayan damıtma malzemeleri ele geçirildi.  

icki3.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yılbaşı öncesi gerçekleştirilen operasyon anı ve üretim tesisi, kameralar tarafından görüntülendi.  

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'da yılbaşı öncesi sahte içki faciasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. 11 kişinin ise hastanelerde tedavisi devam ederken 6'sı da yoğun bakımda tedavi görüyor. Olayla ilgili 2 kişinin sorgusu ise devam ediyor.                       

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN