Bursa'da 'Yunus Polisi'nden uyuşturucu satıcılarına suçüstü

Bursa'da 'Yunus Polisi'nden uyuşturucu satıcılarına suçüstü

Bursa'da sokak ortasında uyuşturucu satıldığı ihbarını alan motosikletli polis ekipleri, kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, ekipleri görünce ceplerindeki uyuşturucu maddeleri yere atmaları, polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Polis, merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Sümer Sokak'ta bir apartmanın köşesinde bekleyen 3 kişinin uyuşturucu satışı yaptığı ihbarını aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü motosikletli Yunus ekipleri 4 farklı girişi bulunan sokağı ablukaya aldı. Polisleri fark eden 3 şüpheli, kaçmaya başladı. Murat K., Engin S. ve Hakan A.,kısa süre sonra ekipler tarafından yakalandı. 3 şüphelinin, ceplerinde ve sigara paketlerinin içerisinde satışa hazır bulunan uyuşturucu maddeleri fırlatarak kaçtığı polisin dikkatinden kaçmadı. Polis, şüphelilerin yok etmeye çalıştığı uyuşturucuları buldu. 24 ekstasy hap, 28 gram esrar, 17 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

BURSA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN